Review

DO ČEHO SE VYPLATÍ INVESTOVAT



























Mít plnou skříň není nic těžkého. Umění je, mít ve skříni pouze takové hadříky, doplňky a šperky, které mezi sebou můžete skvěle kombinovat a které budete nosit více než jednu sezónu.
Já jsem kdysi mívala také skříň napěchovanou spoustou oblečení, na většině z nich visely cedulky. Nakupovala jsem dál a dál, až jednoho dne jsem si řekla dost. Mám plnou skříň věcí a přitom vlastně pořád řeším problém, že nemám co na sebe.
Udělala jsem si tedy volný víkend a roztřídila jednotlivé kousky na ty, které prostě nemůžu za žádnou cenu pustit k vodě a na ty ostatní. Mnohdy jsem se divila, že ten či onen kousek ještě ve skříni mám. Jak byla přeplněná, na spoustu věcí jsem vlastně zapomněla. A nyní přejdu k jádru věci..do čeho se tedy vlastně vyplatí investovat a co nemilosrdně ze skříně vyhodit?
Proberte důkladně svůj šatník a vyhoďte ty kousky, které jste na sobě neměli několik sezón, to stejné - i kdyby se Vám nějaká věc líbila v obchodě sebevíc, nekupujte ji, pokud si nebudete jisti, že se Vám tento kousek do Vašeho stylu a Vaší garderoby opravdu hodí a budete ho nosit do roztrhání. A samozřejmě také, že Vám stoprocentně sedí!
Do čeho investovat? Do opravdu kvalitních, nejlépe ručně dělaných věcí, jako jsou kabelky a boty. Na nich je vždy nejvíce poznat opotřebení. Není snad nic horšího, než upravená slečna s rádoby značkovou kabelkou, které se páře ucho, apod. Kvalitní kabelky, boty a pásky nemusíte kupovat za desetitisíce, krásné kousky najdete např. i u levnějších variant, než Louis Vuitton (mimochodem ani u něj není kvalita zaručena, viz. článek níže). Stačí prozkoumat internetové obchody např. italských značek nebo si do Itálie udělat výlet za nákupy, který se Vám rozhodně vyplatí. Dále bych rozhodně investovala do dokola omílané klasiky, jako je bílá košile, černé sako či smoking a kvalitní kabát.
Někomu trvá řadu let najít svůj vlastní styl, ale věřím, že postupně tak jako já přestanete dělat chyby v nakupování a budete mít skříň plnou jedinečných kousků a obdiv všech Vašich kamarádek.

Foto: ohua88.com

2 Comments

  • Reply
    Kristýna J.
    6 November 2013 at 14:30

    nechci rýpat, ale jedna z vás musela kopírovat, nd ty jsi modní ikona?
    http://www.modni-ikona.cz/blog/do-ceho-se-vyplati-investovat/6

    • Reply
      oliwye
      6 November 2013 at 20:40

      Ano, přesně tak..článek jsem psala na Ikonu já, jelikož Ikona je můj projekt:))

    Post a Comment

    error: Content is protected !!