Review

DIET FOOD WEEK 1.



Jaký byl první týden s Neobyčejnou krabičkovou dietou od firmy Jezte s námi? Nejprve jsem absolvovala měření u výživové poradkyně Jany Škramlíkové, Dis. (článek zde), po oznámení výsledků firmě Jezte s námi jsem zkonzultovala svůj jídelníček a vše, co mě čeká, přímo s majitelem této firmy. Již v minulosti jsem jednu firmu na krabičky vyzkoušela, bohužel její přistup mě odradil a po zkušebním týdnu jsem si již neobjednala dál. Jídlo se mi nezdálo (špagety s kečupem v malé porci?) a ani komunikace mi nevyhovovala. U této firmy mě překvapil přístup majitele, jelikož se Vám několikát za týden ozve, jak jste s jídlem spokojeni, zda vám nic nechybí, zda nepociťujete hlad (při správném dodržení pauz mezi jídly a tím, že se nebudete tajně docpávat dobrotami, byste hlad pociťovat opravdu neměli), což si myslím, že nedělá každá firma. Navíc je přímo pan Havlíček ze seriálu Jezte s námi označil za jednu z mála firem na krabičky, která skutečně splňuje vše, co slibuje a hlavně jejich jídlo je opravdu zdravé, čerstvé a ve složení, jaké byste měli mít. Jaký tedy byl první týden? Přiznám se, že první den jsem si nervózně poťukávala na stůl, kdy bude další chod, přeci jen, po víkendu plném dobrot to byl pro tělo trochu šok. Překvapilo mě ale, že v jídelníčku se dost často objevují i má oblíbená sladká jídla jako sušenky, muffiny nebo palačinky. To vše ale ve zdravější podobě, nicméně ani o trochu méně chutné. Máte při každém jídle pocit, že jíte dobrotu a přitom nemusíte mít výčitky. Která jídla mě první týden nejvíce zaujala a nejvíce mi chutnala? Třeba kokosové ovesné sušenky, zapečené celozrnné těstoviny s tofu, grilovaná zelenina zapečená na cereální bulce, pomazánka z ovesných vloček s žitným plátkem, celozrnný muffin s banánem, těstoviny s bazalkovým pestem, parmazánem a tofu, fitness lívance s jogurtem a malinami nebo jasmínová rýže a kuřecí stehno v zázvorovo-hořčičné omáčce. Vásledek po týdnu? Lepší pocit a půl kila dole, aniž bych cvičila.



8 Comments

  • Reply
    Natálje
    9 June 2014 at 14:01

    vypadá to všechno výborně!

    • Reply
      oliwye
      9 June 2014 at 16:51

      A taky je!

    • Reply
      Anonymous
      10 June 2014 at 11:02

      Děkujeme 🙂
      JEZTE S NÁMI

  • Reply
    Anonymous
    9 June 2014 at 17:13

    áá, pro plněnou papriku bych i zabíjela, miluju ji 😀 Jinak nehubni moc, ať Ti nejsou ty krásné kousky v šatníku za chvilku velké! 🙂 Já takhle před 2 roky musela celý šatník vyhodit a nakoupit nový…

  • Reply
    ShoesManiac
    10 June 2014 at 5:06

    Musím mrknout, jestli mají něco i pro vegetariány.
    Maximálně bych snesla nějakou rybku 🙂 Jinak ale vše vypadá krásně.

    • Reply
      Anonymous
      10 June 2014 at 11:01

      Dobrý den, ano máme i vegetariánské menu. Maso je nahrazováno jinými zdroji bílkovin jako jsou např. tofu, šmakoun, robi maso, soja, apod.
      Jiří Vykouk
      JEZTE S NÁMI

  • Reply
    Petronellasweet
    10 June 2014 at 9:00

    To vypadá chutně 🙂 a pár kilo před létem se hodí snad každému 🙂

  • Reply
    Gabrielle Crystal ℛoseℬonniee
    10 June 2014 at 15:29

    Kiež by sa tieto mňamy vecičky dali ovoniať :3 Mňam, zjedla by som snáď všetko 🙂 Pekné fotografie 🙂

    ℓα ℒιcσrηe – ℒa vie est ℓa petite ℓicorne.

  • Post a Comment

    error: Content is protected !!