Review

DIET FOOD WEEK 2.




Druhý týden s Neobyčejnou krabičkovou dietou Jezte s námi už jsem se cítila daleko lehčí a po jídle jsem neměla nafouklé břicho jako obvykle. Váha šla o dalšího půl kila dolů. Možná to někomu příjde málo, ale naopak jsem jedla 2x více, než jsem byla zvyklá a přesto hubnu. To je paráda, ne?:) Jen je na mě stále v jídelníčku moc celozrnného pečiva, nejsem zvyklá ho tolik jíst. Je zvláštní, že když jíte a nepřemýšlíte nad tím, čím se vlastně cpete, sníte toho hrozně moc. A když pak máte jíst více menších porcí pravidelně, najednou to do sebe nemůžete celé dostat. Už se mi ale vše pomalu ustáluje a na některá jídla se velmi těším, obzvlášť na ta s masem nebo sladké pochoutky. Na čem jsem si druhý týden pochutnala? Třeba na ovocném salátu s ořechovým dipem, kuřecím masu na zelenině s bramborovým kus-kusem a bazalkou, pohankové krupicové kaši se semínky, ovocem a goji, kuřecím guláši s jarní cibulkou a jáhlovým knedlíkem nebo celozrnných haluškách se zelím a pečenou šunkou. Jak vidíte, i taková klasická jídla v jídelníčku najdete, jen v odlehčené variantě:) Takto se stravuji pondělí až pátek a o víkendu si dopřeju dobroty, které mám ráda a pak se opět těším na pondělí na zdravější stravu. Navíc na víkend si mohu objednat některé z doplňkových pochoutek, třeba zdravou bábovku z grahamové mouky a třtinového cukru s vlašskými ořechy a banány nebo celozrnné koblížky. Nezní to skvěle? Přeji všem dobrou chuť a příjemné hubnutí do plavek!

BLOGLOVIN // FACEBOOK // INSTAGRAM

3 Comments

  • Reply
    Lenina Blahova
    16 June 2014 at 20:45

    Tak jo, chytla jsi mě na udičku, nejspíš do toho půjdu taky, protože čistě svépomocí pravidelný jídla nezvládám, jsem líná (víc než jako prase) to připravovat.

  • Reply
    Caroline
    20 June 2014 at 6:36

    no, zní to zajímavě !! já si teda vyvařuju sama podle toho, co se mi zdá vhodné/nevhodné ale je fakt, že pokud si člověk nenechá udělat nějaké ,,testy'' tak vlastně může (a většinou i jí) jíst stejně úplně blbě … je fakt, že se bojím třeba zákazu banánů apod. dobrot 😀

    http://franchemeetsfashion.blogspot.cz/

    • Reply
      oliwye
      20 June 2014 at 7:42

      To pozor..já mám třeba k snídani banánové muffiny nebo zdravé pudinky, kde je i banán, apod. Tady se to nezakazuje, jen jde o správnou a vyváženou porci:)

    Post a Comment

    error: Content is protected !!