Review

DIET FOOD WEEK 3.




Stále pokračuji s Neobyčejnou krabičkovou dietou Jezte s námi. Zažívací potíže zcela vymizely a odměnou mi jsou i komplimenty, že jsem zhubla:) Stále mi nejvíce chutnají sladká jídla a také steaky (komu ne, že). Ale i jejich pomazánky jsou výtečné, už si zvykám i na tu spoustu celozrnného pečiva a v pauzách mezi jídly nepociťuji hlad, ani chutě. Žaludek mi už zkrátka pracuje tak, jak má. Vážím se pravidelně dvakrát týdně, ve středu a neděli, jak mi bylo doporučeno od výživové poradkyně. Jelikož někdy pracuji do pozdních hodin a pak si přispím, můj ideální rozvrh by měl vypadat takto: 9hod. - snídaně, pak, jelikož už nezbývá dostatek času na svačinu mezi snídaní a obědem při stanovených pauzách cca 3hodiny, následuje rovnou oběd ve 12hodin, poté v 15hodin svačina, v 17-18hodin večeře a pak kolem 20hodiny druhá večeře, tedy spíše menší svačina. Je to trochu něco jiného, než u krabiček, takže uvidíme, co se mnou toto doporučení udělá po jejich vysazení. Je také možné, že s krabičkami budu nadále pokračovat, jelikož mi vyhovuje, že mám vše připravené, a to i na cesty, a nemusím se starat o vaření, na které mi nezbývá čas. Jak jste na tom vy? Dodržujete životosprávu nebo to flákáte a říkáte si stejně jako donedávna já, že jednou se do zdravého životního stylu pustíte?:) Dietoložka mi řekla, že vše se pomalu ve vašem těle ukládá a že se to nemusí projevit hned, ale třeba kolem 40.roku najednou zjistíte nějaké potíže či nemoci. To není dobrá vyhlídka, že? Proto jdu do sebe a už i o víkendu se snažím jíst co nejpravidelněji a nejzdravěji to jde:))

4 Comments

  • Reply
    Anonymous
    23 June 2014 at 21:27

    A umíš vůbec vařit ?

  • Reply
    oliwye
    24 June 2014 at 6:12

    Myslím si, že pár jídel zvládnu:) Jako malá jsem chodila na kurz vaření a na táboře vyhrála v bizarní soutěži dokonce první místo, kde jsme měli vařit z toho, co jsme našli v přírodě:)) Zatím při svém životnìm stylu nemám potřebu vyvařovat u plotny, ale vnuknul jsi mi dobrý nápad na uveřejnění nějakého receptu na blogu:)

  • Reply
    Radka Cone
    24 June 2014 at 11:22

    ja jsem vareni dost dlouhou dobu nesnasela, ale po prestehovani na jih evropy jsem tomu tak nejak podlehla 🙂 ale je fakt ze to je hlavne proto, ze na to mam mnohem vice casu ..takze se vubec nedivim ze nechces/nestihas varit protoze si myslim aby to jidlo bylo kvalitni a dobre tak snidane, obed, vecere plus chystani svacin spolknout tak 2 hodiny denne coz je podle me dost..hlavne v cechach kde se honi kazda minuta 😀 PS: Tvuj blog miluju 🙂

    • Reply
      oliwye
      24 June 2014 at 11:30

      Jee, to je milé, děkuju!:)) No to věřím, ze tam je vaření o něčem jiném, hlavně asi i suroviny a vůbec nabídka tamních obchodů!

    Post a Comment

    error: Content is protected !!