Review Travel

NEW IN: SHOPPING IN LONDON




It was not for me really plan to go shopping, so I actually swept only one store - Selfridges. I had so little time to invite most of the shows during London Fashion Week and for spending time with my friends that I have not seen for a long time. I thought that if i´ll buy something in London, it must surely be a hat. So this happened:) This hat is from Zadig & Voltaire has a little extra compared to other hats, and a chain and narrower brim, so it's such a cool rock. After what I've watched it at least five years, are the boots over the knee, which would have been without heels and I hiked them in autumn and winter. These boots from Office shoes were the right choice. In addition, for a great price £ 120, which is decent price for boots like that. I was also looking for some shoes that I could wear at the time when it is too cold for sandals and too much hot for biker boots:) These Dune slip on shoes fulfill everything perfectly, plus in my favorite combination of black and white look modern and luxurious. What I did not plan was oversize sweatshirt from Acne Studios, but it was the last piece, I could not leave it there:) The inside is incredibly soft, I am looking forward to show you the new outfits.

--------------------------------------------------------------

Nebylo pro mě tak úplně v plánu nakupovat, proto jsem vlastně vymetla pouze jeden obchod, a to Selfridges. Měla jsem co dělat, abych stíhala přehlídky v rámci London Fashion Weeku a ještě k tomu své přátele, které jsem dlouho neviděla. Říkala jsem si, že pokud si něco v Londýně pořídím, musí to být určitě klobouk. Tak se také stalo:) Tento je od značky Zadig&Voltaire a má něco navíc oproti jiným kloboukům, a to řetízek a užší krempu, takže je takový rockově cool. Po čem jsem koukala už minimálně pět let, byly kozačky nad kolena, které by byly bez podpatku a prochodila bych v nich podzim a zimu a přitom vypadala elegantně. Tyto boty firmy Office shoes byly tou pravou volbou. Navíc za skvělou cenu 120liber, což je za takové kozačky slušná cena. Jediný problém byl, že se mi už vážně nevešly do kufru, takže jsem v nich musela absolvovat cestu přes letištní odbavení a strávit v nich let, což nebylo zrovna moc pohodlné. Hledala jsem také nějaké boty, které bych mohla nosit v tu dobu, kdy je moc zima na sandálky a moc teplo na biker boots:) Tyto slip on shoes od značky Dune splňují vše dokonale, navíc v mé oblíbené černobílé kombinaci vypadají moderně a luxusně. Co jsem neplánovala, byla oversize mikina od Acne Studios, ale visela tam chudinka sama, byl to poslední kus, nemohla jsem ji tam nechat:) Navíc je neuvěřitelně měkkoučká zevnitř, už se těším, až vám ji předvedu v plné kráse v outfitech.





7 Comments

  • Reply
    Ejvi ✮
    18 September 2014 at 9:28

    Tak ten klobouk je naprosto bezkonkurenční!! Jsem zvědavá, jak bude vypadat na hlavě :). A ty slip-ony jsou taky super, jen si prosím v textu oprav název značky na Dune ;).

  • Reply
    Dita
    18 September 2014 at 11:48

    Parádní nákup. Ty botičky asi taky potřebuju. Těšim se na foto v klobouku :))

  • Reply
    Eva
    19 September 2014 at 10:56

    Vidis, na Zadiq jsem zapomela…! Tu mikinu chci taky uz nejaky ten patek…takze popremyslim. Dobre si nakoupila x

  • Reply
    Katarína M
    19 September 2014 at 16:05

    Všetko je tak prekrásne ♥♥

  • Reply
    Czech Blondýn
    26 September 2014 at 13:28

    Jednou nebo dvakrát jsme se viděli, ale nebyl čas si promluvit. Ale to se brzy změní, chtěl bych s tebou udělat rozhovor, takže se osobně seznámíme, snad brzy..Více napíšu v emailu.

  • Reply
    Caroline
    27 September 2014 at 9:55

    tu mikinu jsem opravdu moc chtěla hrozně dlouho !: )

    http://franchemeetsfashion.blogspot.cz/

  • Reply
    Petra F
    30 September 2014 at 16:17

    Ach bože, tu mikinu Ti tak závidím!

  • Post a Comment

    error: Content is protected !!