Style

OUTFIT STORY

Rozhodla jsem se zapojit do blogerské výzvy a soutěžím o oblečení z Heureka.cz. Její podstatou je ohodnotit jeden z vlastních outfitů a vyprávět jeho příběh. Proč jsem si vybrala právě tento?

I když je tento OOTD starý několik let, stále mě baví. Je to samozřejmě kombinací různých materiálů v černé barvě, která je mou nejoblíbenější. Přesně si pamatuju ten den, kdy na mě celá Praha volala "čičí", a to díky ouškům, která jsem na sobě měla. Zrovna jsem mířila na MBPFW, ale kdo mě zná, ví, že bych si takový, pro někoho extravagantní, outfit vzala na sebe i kterýkoli jiný den:)

Mnoho lidí si mě ten den fotilo, a to nemyslím pouze fotografy z pražského Fashion Weeku, ale především lidi z ulice. Důkazem je i slečna z fotky - někdy si říkám, že by mě zajímalo, co se lidem odehrává v hlavě, protože takové pohledy na sebe vídám denně.

Co mám na svém outfitu nejraději? Právě to, že lidi zaujme. Miluju kontrasty, lesklou kůži a masivní šperky a doplňky. Kozačky z fotky patří mezi mé nejoblíbenější a už byly asi tak 5x znovu podražené, protože Praha:)) Ale můžu říct, že jsou skutečně pohodlné! Oversized křivák podle mě patří mezi basic věci, které by měl mít každý ve svém šatníku. Dres Rodarte byl tenkrát trendovou záležitostí, ale věřím, že do několika sezón se opět vrátí na přední příčky módních must have kousků!

Tak co, myslíte, zaujme tento outfit i porotu?:))

7 Comments

  • Reply
    Miška
    10 January 2021 at 0:35

    Stýská se mi po nových článcích, budou ještě Olí? 🙂

  • Reply
    Nela
    28 February 2022 at 16:28

    Nemůžu bohužel říct, že by se mi outfit nějak zvlášť líbil, ale co je hlavní, tak tobě sluší a komentář k němu je trefný. Některé prvky z něj jsou zajímavé, pro sebe bych si je ale nejspíš nekoupila, protože mám trochu jiný styl 🙂 Navíc v poslední době se snažím dávat přednost – takovéto podobné kosmetice a obecně se vyhýbat koženým výrobkům kvůli jejich ekologickému dopadu.

  • Reply
    Zodiacigo
    13 December 2022 at 15:21

    Western Europe also formed

  • Post a Comment

    error: Content is protected !!