Travel

WHAT TO PACK FOR A LONDON TRIP + GIVEAWAY

london trip loreal professionnel tecni.art dope street style outfit mini celine handbag purse shade london adidas superstar
Asi víte, že jezdím často do Londýna. Poslední dobou víc a víc pracovně. A protože se mě často ptáte, co tam vlastně stojí za návštěvu (naprosto všechno), rozhodla jsem se, jakožto ambasadorka L´oréal Professionnel, zastupující město Londýn (víc se dočtete na Look.jenprozeny.cz), sepsat pro vás pár tipů, co si vzít s sebou a na sebe, pokud tam jedete poprvé. Počasí je v Londýně nevyzpytatelné, takže nikoho nepřekvapí výběr deštníku jako jedné z nejdůležitějších věcí. S tímto počasím jsou také spojené přípravky na vlasy, které váš účes ochrání tak, aby zůstal stejný po celý den. Kdo mě zná, ten ví, že nedám ani ránu bez suchého šamponu. Morning after Dust mě vždycky zachrání, pokud si na cestách nestíhám umýt vlasy nebo pokud zmoknu a mé vlasy absolutně ztratí objem. Stačí nastříkat ke kořínkům, promnout a jsem zas jako od kadeřníka. O miláčkovi jménem 60´s Babe z řady Wild Stylers už jsem psala zde. Pokud chci objem nebo naopak zkrotit neposedné poletující vlasy, je tento přípravek trefa do černého. Nic lepšího jsem dosud opravdu nezkusila. Chcete ještě pár mých soukromých tipů, pokud jedete navštívit Londýn poprvé? Tak tady jsou!:) 1) Kde se dá v Londýně dobře najíst:
Osobně miluju Chinatown. Je tam jedna restaurace, kde připravují nejlepší jídlo, které jsem snad kdy ochutnala - trhané kachní maso, spolu s rýžovými plackami a speciální omáčkou. Zajdu si tam pokaždé, když jsem v Londýně.
2) Co zde vidět:
Všechno. Ráda se jen tak procházím, a to nejen po centru, ale i na okraji Londýna v uličkách a parcích. Vše má svou úžasnou atmosféru. Rozhodně vám nebude stačit týden, ani měsíc na to, abyste viděli vše, co Londýn nabízí.
3) Kde nakoupit:
Selfridges - v tomto nejstarším obchodním domě na světě najdete ty nejlepší světové značky luxusního zboží a kosmetiky. Pokud ale nemáte desetitisíce v kapse, určitě se po Selfridges projděte alespoň pro inspiraci. Jejich výlohy také vždy stojí za to.
4) Kde zapařit:
Camden town, jednoznačně. Nejraději s přáteli děláme "tour de bars" a s každým drinkem navštívíme jinou hospůdku v jiném stylu.
5) Co mě na Londýně překvapilo:
Jak jsou všichni příjemní a ochotní oproti Praze a vůbec České republice. Kdykoli potřebujete pomoci například s cestou, vždy vám ji někdo ochotně ukáže. V restauracích, barech i obchodech jsou všichni usměvaví a jde vidět, že jejich práce je opravdu baví.
6) Můj speciální tip:
Jelikož jsem velkým fanouškem Harryho Pottera, tak rozhodně doporučuji navštívit filmová studia, kde se tento film natáčel.
A protože kromě Londýna samozřejmě miluju i Paříž, a to nejen proto, že odtamtud pochází i výše zmíněný L´oréal, zvu vás k zúčastnění se soutěže, která právě probíhá na thelook.jenprozeny.cz. Nechte se zkrášlit v salonu L´Oréal Professionnel, sdílejte fotky proměny na svém Instagramu nebo Facebooku a automaticky získáš přípravky v hodnotě 350Kč. A to není vše! Absolutní vítězka získá úžasnou cenu, kterou by chtěla každá žena - celoroční péči v salonu L´Oréal Professionnel!
No a taky jedna soutěž pro vás - řekněte mi váš travel tip, tedy město, místo nebo zemi, které máte ze všeho nejraději a proč stojí za to se tam podívat 🙂 Budu se těšit na vaše komentáře, nezapomeňte připsat také váš e-mail, abych se mohla vítězi ozvat! Soutěž trvá do 19.6., tedy měsíc od zveřejnění tohoto článku. A co můžete vyhrát? Úžasný produkt od L´Oréal Professionnel!
london trip loreal professionnel tecni.art dope street style outfit mini celine handbag purse shade london adidas superstarlondon trip loreal professionnel tecni.art dope street style outfit mini celine handbag purse shade london adidas superstarlondon trip loreal professionnel tecni.art dope street style outfit mini celine handbag purse shade london adidas superstar

5 Comments

  • Reply
    Darlene
    20 May 2016 at 4:47

    Love your blog!

  • Reply
    Denyii
    20 May 2016 at 18:34

    Já v Londýně byla pouze se školou a to jeden den. Sice nám mrzlo, ale alespoň svítilo sluníčko. Prošli jsme pouze nejznámější místa, ale doufám, že se podívám do Londýna jednou znovu a projdu ho křížem krážem. 🙂
    Moje nejoblíbenější země v zahraničí je rozhodně Egypt-je tam vedro, jsou tam krásné písčité pláže a podmořský svět je také krásný-korály máš skoro na pláži, rejnoci ti plavou všude kolem a rybičky Nemo a Dori můžeš vidět v každém kousku moře. 🙂
    Moc pěkný článek, Warner bros. studio je super-miluju Harryho Pottera! 🙂
    http://www.denyii.blogspot.cz

  • Reply
    Oleksandra
    4 June 2016 at 8:46

    Ahoj,neprve chci říct,ze máš úžasný blog! Opravdu krásně napsané a ty boží obrázky,kloubouk dolů! 🙂
    Me oblíbené místo je na Prachovských skalách,už jsem tam byla snad 6x a stále se nestačím divit,jak nádherná příroda se tam ukrývá. Mám to tam moc ráda a ještě radši se tam vracím. 🙂 urcite bych tohle pohadkove místo doporučila všem! 🙂

  • Reply
    Misa
    4 June 2016 at 10:03

    Pro me je jedno z nejuzasnejsich mest na zemi Dubaj.Strasne se mi libi,jak se zde misi luxus s tradicnim arabskym svetem,takze zatimco v jedne casti mesta clovek muze obdivovat nadherne mrakodrapy,jen o par set metru dal je tradicni trh nebo stara mesita.Za me vazne top mesto!:)
    Byckova.m@seznam.cz

  • Reply
    kaš-mi-daš
    12 July 2016 at 18:10

    Děkujeme za fotky! Krása! 😉

  • Post a Comment

    error: Content is protected !!