Style

BLACK AND WHITE







VANESSA BRUNO ATHÉ leather shorts // BALENCIAGA ruffle white top // ZARA leather peep toe boots // GIVENCHY bag // HERMÉS bracelets

5 Comments

  • Reply
    Anonymous
    1 August 2013 at 9:43

    Myslím si, že šortky v kombinaci s kotníkovými botami příliš nelichotí tvé postavě. Opticky vypadáš malého vzrůstu a nehezky vyniknou tvá kolena.

  • Reply
    oliwye
    1 August 2013 at 11:33

    Jak říkala Coco Chanel – kolena jsou na ženě to nejošklivější:) s tím nic neudělám..a já opravdu jsem malého vzrůstu, takže tě neklamou boty:)

  • Reply
    Ejvi ✮
    2 August 2013 at 13:14

    Přesně tak Oli. Já furt nechápu, proč někdo řeší kotníkové boty u menších postav a ošklivost kolen. Mám uplně stejný "problém" jsem malá a mám tlustý kolena 😀 a jen proto nebudu chodit zahalená i v létě a jen proto nevyřadím z botníku kotníkové boty. Myslím, že někteří lidi by se tolik neměli řídit "pravidly" stylingu, protože když to někdo umí, jako například Oli, tak není potřeba vůbec vytahovat tyhle věty typu nelichotí to tvé postavě atd. Naopak, vypadáš výborně, reálně a tohle ti sluší.

  • Reply
    oliwye
    2 August 2013 at 13:58

    Víš, Ejvi, je zajímavé, že na zahraničních stránkách si nikdo kolen ani mé drobné postavy nevšimnul. Ale jak už jsme si zvykly – v cizině tě pochválí, v Čechách tě zašlapou..

  • Reply
    Anonymous
    2 August 2013 at 14:39

    Taky jsem se zrovna nedívala na kolena 😀 moc hezký a naprosto souhlasím. ČECHY = ZÁVIST,NEPŘEJÍCÍ CHOVÁNÍ,POMLUVY ATD ATD ale s vyjímkou moraváků 🙂 ty jsou pozitivní a naprosto jiný než na ostravsku a v čechách 😀 zajímavé. Jinak super outfit, sluší!

  • Post a Comment

    error: Content is protected !!