Review

GIVEAWAY – SOUTĚŽ O LÍSTKY NA PRAGUE FASHION WEEK!


Původně jsem plánovala svou první Giveaway v rámci oslavy první stovky pravidelných čtenářů, a tak jsem vyčkávala, nicméně příležitost vyhrát 8 pozvánek na Prague Fashion Week vám nemohu odepřít a budu ráda, pokud se zúčastníte. Tyto lístky mám navíc a jelikož se na Prague Fashion Week sama chystám (budu zde prezentovat nejen svůj blog, ale také cestovní kancelář Fashion Travel, se kterou spolupracuji jako stylistka), ráda vám je v sobotu před první přehlídkou osobně předám:) Na které přehlídky tedy máte možnost lístky vyhrát? První fashion show se koná v sobotu 14.9. v 16:00 a jedná se o přehlídku s názvem Dreft Black Card, kde se můžete těšit na vítěze 2013 Lukáše Macháčka a jeho kolekci 2013/14 a také vítězku 2012 Jindru Jansovou s její kolekcí večerních šatů Gentle Woman. Jako další své modely předvede Taťána Kovaříková v 18:00 a po ní následuje ve 20:30 přehlídka Beaty Rajské. V neděli 15.9. vás čeká poslední módní show, a to Replay v 15:00. Vše se koná na Alšově nábřeží.

Co tedy musíte pro vaši vytouženou výhru udělat? Stačí si přidat můj blog do Sítě přátel Google - Google Friend Connect (není to Google+, vidím, že se vás několik spletlo), likovat mou fan page na Facebooku a sledovat můj blog na Bloglovin. Vaším druhým úkolem bude odpovědět do komentáře pod tento článek na otázku, proč zrovna TY bys měl(a) vyhrát lístky na Prague Fashion Week. Soutěž ukončím v pátek 13.9. po osmé hodině večerní a vyberu nejzajímavější a nejoriginálnější odpověď. Hodně štěstí!

15 Comments

  • Reply
    Thuy Pham
    11 September 2013 at 18:12

    Zajem a dala jsem like a uz davno te followuju na bloglovin'.

    Mela bych zajem to vyhrat, protoze letos mam moznost konecne zustat v zari v praze a jit na fashion weeks, minuly rok jsem nestihala kvuli stehovani a studia v Londyne. Tudiz mam moznost nyni se podivat na modni scenku Prahy a fotit a blogovat o tom posleze:)

  • Reply
    Martina D
    11 September 2013 at 18:37

    Sleduji Tě už od začátku, akorát jsem ještě doplnila Bloglovin a Facebook.

    Říkat, že miluji módu je zbytečné, a samozřejmé 🙂 Chtěla bych tuto giveaway vyhrát, neboť mám sama blog, kde bych mohla napsat na oplátku o tvém blogu a tobě samotné, o Fashion weeku a všem kolem něj spojeném 🙂 Také bych ráda poznala tebe, protože jsi příjemná a máš velmi dobrý vkus.

  • Reply
    Tereza Kreuselle
    11 September 2013 at 19:13

    Doufám, že nevadí, že tě nemám v síti přátel, ten profil vůbec nepoužívám, ale sleduji tě přes Google Friend Connect a teď už i na facebooku a bloglovin:) A proč bych měla vyhrát? Protože bych tě ráda poznala, jsi mi z fotografií sympatická (a závidím ti skoro všechno oblečení :D), mám ráda atmosféru módních přehlídek a modely Taťány Kovaříkové jsem si na loňském Prague Fashion Weekendu užila a moc se mi líbila, to samé Beata Rajská a ráda bych viděla i nové tváře mezi českými návrháři:) A stejně jako holky bych o tom jako správná blogerka blogovala :))

  • Reply
    Natalie Engi
    11 September 2013 at 19:23

    Tieto lístky by som chcela vyhrať pretože módu pochopiteľne milujem. Už odmalička som kreslila oblečenie a šila bábikám šaty. Móda mi vždy dodávala sebavedomie a preto aj sama robím blog. Sledujem videá zo všetkých možných fashion weekov a vždy v duchu dúfam, že raz aj ja budem mať to šťastie a na nejaký sa dostanem preto by mi tieto lístky urobili radosť ako žiadna iná vec pretože toto je neuveriteľná a možno jediná šanca sa tam dostať 🙂

  • Reply
    Iveta Horvathova
    11 September 2013 at 19:34

    Ja som nikdy nebola na fashion weeku, ale chcela by som zažit atmosferu, a nadychat sa mody priamo v centre diania a to na fashion prehliadke.Moj blog som zacala pred rokom, stale na sebe pracujem a snazim sa zlepsovat a vyhra by posunula aj moj blog dopredu. V kazdom pripade sa stebou rada stretnem!

    papa
    http://www.donnaiveh.blogspot.com

  • Reply
    Pavlína Javůrková
    11 September 2013 at 20:23

    Skvělá giveaway :-))

    Miluju módu, žiju módou. Bez ní by člověk nebyl vůbec jedinečný. Chtěla bych se dostat na fashion week jak už kvůli tobě, protože mi připadáš hrozně sympatická a chtěla bych Tě poznat osobně 🙂 vlastně bych ráda poznala lidi, kteří mají stejný koníček jako já, protože přátelé z mého okolí móda moc nezajímá. Vždy jsem většinou chodila na menší módní přehlídky, ale na PFW jsem nikdy nebyla. Byla bych moc ráda, kdyby jsem se mohla zúčastnit!

  • Reply
    Through Purple Glasses
    11 September 2013 at 20:33

    Já bych velice ráda vyhrála tyto lístky a nechci, aby to znělo jako klišé. Mám ráda styl, je to pro mě větší pojem než móda, protože mi dává možnost se vyjádřit, je to způsob projevu.Pozoruji české návrháře a jejich tvorbu, myslím, že je originální, jedinečná a odlišná od zbytku světa. Návštěva fashion weeku by pro mě byl příjemný a inspirativní zážitek, chci vidět, kam se móda pohne a jak další lidé přemýšlí, kombinují různé materiály. Nakonec zažít atmosféru fashion weeku je příležitost, ze které se má vytěžit co nejvíc.

  • Reply
    MargiFashion
    11 September 2013 at 20:48

    Všetci módu milujú, ja módou žijem. Od malička som vyrastala v maminom salóne a sledovala, ako na svet prichádzajú nádherné šaty, či kabáty. Na strednej škole ma naučili šiť, na vysokej čo to o materiáloch a technológiách. V súčasnosti sa venujem marketingu a dúfam, že blog mi otvorí ďalšiu cestu. Pozrieť sa z blízka na PFW je ďalším z mojich snov.

    Inak Tvoj blog už sledujem nejakú dobu a vždy obdivujem dokonalé fotky 🙂

    http://www.margifashion.blogspot.com

  • Reply
    Tereza
    11 September 2013 at 21:18

    Když jsem viděla v Elle upoutávku na PFW, tak jsem s nadšením volala své nejlepší kamarádce a slíbila, že ji tam tento rok konečně vezmu a dám jí to jako dárek. Jenže lístky nejsou zrovna levné a tak bych jí mohla dopřát tak možná jednu nebo dvě přehlídky. Obě se už týdny domlouváme na jakou přehlídku by jsme šli a nemůžeme se rozhodnou mezi takovým výběrem. Hrozně by jsme chtěli konečně zažít tu atmosféru a poznat kouzlo přehlídek nejen z časopisů. Vyhrát lístky by nás nesmírně potěšilo.

    tereza.novakova22@gmail.com

  • Reply
    Pie Rette
    11 September 2013 at 22:28

    Spíš než proč bych měla lístky vyhrát povím, co se stane, když s odpovědí neuspěju. A sice – planeta neexploduje, ale.. Byla by to škoda!

    Nejde mi ani o blog, ani o prestiž, nechci tam jet kvůli fotkám nebo zážitkům, které bych mohla prezentovat ostatním. Jde o tu atmosféru jako takovou – vůně, jiné typy lidí než potkávám v každodenním životě a jde taky o nové vjemy a pohledy na módu – aspoň na kousek skutečné módy, né jako když otevřu časopis a můžu si tohle všechno jenom představovat..

    Žádné materiálno, ale přesto skutečnost. Bylo by to prostě super!))*

    petka.vajova@gmail.com

  • Reply
    káta vejtrubová
    12 September 2013 at 16:40

    Proč bych chtěla vyhrát? Tak zúčastnit se takovýchto módních přehlídek je sen každé dívky. O Beátu Rajskou se už nějakou dobu zajímám a také by mě určitě zajímala vaše společnost 'Fashion Travel', o co vlastně jde. Samozřejmě bych o tom ráda napsala na svůj blog.Hlavní by, ale pro mě byl ten pocit, že o tom jen nečtu, mám to před očima, mám krásnou vzpomínku.

    mumsaidicould.blogspot.cz

  • Reply
    Marek Cicko
    12 September 2013 at 18:07

    Být tam je něco úžasného! Pro mě by to byl splněný životní sen! Jsem šílená milovnice módy a nejde tu jen o ty lístky jde o ten nezapomenutelný pocit který jen tak nikdo nezapomene! I já bych takový zážitek chtěla mít! V životě co jsem chtěla tak mi to většinou nevyšlo ale nikdy jsem nestratila naději a zkouším to dál a dál! Chci v módě někam prorazit je to můj sen už od dětství a já doufám že aspoń tohle mi vyjde! Jsem obyčejná holka z České republiky a moc si to přeji! Byla bych moc vděčná! Děkuji
    bigsh0ts.blogspot.cz

  • Reply
    Kristina Hálková
    12 September 2013 at 18:17

    Protože by jsi mi tím splnila velké přání.

  • Reply
    TammaS
    12 September 2013 at 19:20

    Sledujem 🙂
    Tak vyhrať lístky na módnu prehliadku je ako sen 🙂 Určite by som bola rada pretože módu milujem a tiež si rada prezerám fashion TV rôznych prehliadok a návrhárov 🙂

  • Reply
    Aria Montgomery
    13 September 2013 at 12:51

    Sleduji jako Aria.
    Já mám moc ráda módu, kreslím i různé návrhy šatů, takže by to byl pro mně nejen nádherný zážitek, ale také bych se mohla podívat na něčí jiné návrhy a nechat se inspirovat.Zatím jsem nikdy na žádné takové přehlídce nebyla, takže by to bylo jako se ponořit do krásného snu.:)

  • Post a Comment

    error: Content is protected !!