Review

VYHLÁŠENÍ GIVEAWAY O LÍSTKY NA PFW

Jako první bych vám chtěla moc poděkovat za všechny pěkné komentáře, které jsem obdržela k této soutěži. Vyhrát ale mohl jen jeden (?), a tak jsem komentáře několikrát znovu četla a dívala se na všechny vaše blogy a řeknu vám, že to bylo opravdu těžké rozhodnutí. Nicméně nebudu chodit okolo horké kaše a sdělím vám, že vítězem se stala Káťa Vejtrubová! Gratuluji! Aby to ale nebylo ostatním líto, připravila jsem si pro vás překvapení v podobě vyhlášení druhé vítězky, která vyhrává tutéž cenu, a to 8 lístků (4 lístky pro 2 osoby), kdo je tedy druhý výherce?:)) Chvilka napětí..je to Martina D! Vítězkám moc gratuluji, jsem ráda, že se vám můj blog líbí a už se těším, až se s vámi zítra potkám na Prague Fashion Week!

P.S.: Poprosím vítězky, aby mě kontaktovaly na e-mail info@beautyconcept.cz, abychom se domluvily na předání výhry:) Pokud se některá z vás nebude moci zúčastnit přehlídek či cenu převzít, informujte mne prosím o této věci neprodleně, abych mohla výhru předat jiné soutěžící.

5 Comments

  • Reply
    káta vejtrubová
    14 September 2013 at 9:30

    Mám obrovskou radost a druhé výherkyni také moc přeji:)

  • Reply
    Kockandy
    15 September 2013 at 11:42

    Ráda jsem tě poznala, na živo vypadáš ještě lépe :).

    Andy

  • Reply
    oliwye
    15 September 2013 at 20:38

    Ja Tebe taky, Andy! Jsi moc milá a máš skvělý styl! Moc Ti to slušelo!:)

  • Reply
    Ella
    22 December 2016 at 18:26

    The 65000 DGUs per year in the cited study are still 5x greater than 1010-200 gun deaths per year. What about the other 19 studies that show at the worst, that more guns have a neglible effect on crime.

  • Reply
    http://www./
    11 February 2017 at 18:57

    That’s not just logic. That’s really sensible.

  • Post a Comment

    error: Content is protected !!