Style

FENTY X PUMA

There was presenting the first full collection FENTY PUMA BY RIHANNA on 15.th of February during NYFW. This fashion show was impatiently pending occurrence because Rihanna´s preview CREEPER collection was absolutely sold out in few minutes. This time it was full collection included not only shoes but also clothing and accessories for men and women.

It´s the first complete collection since 2014 when Rihanna started to collaborate with PUMA. The show was definitely affected by present Japanese culture, combinated with gothic elements and oversize shears. As she told by herself, this collection represents not only her style taste but she also wanted to create the collection full of unisex pieces. Extremely long leeves, oversize hoodies, long lacing and bomber jackets. Sporty & functional and luxury as well.  Each piece of this collection is full of sensuality and the ragged style in the same time.

15.února byla v New Yorku při příležitosti NYFW představena nová a vůbec první kolekce FENTY PUMA BY RIHANNA. Tato fashion show byla netrpělivě očekávanou událostí, jelikož již v minulosti zaznamenaly její kolekce bot velký zájem médií a především jejích fanoušků a módních nadšenců a její varianta semišových bot CREEPER byla okamžitě vyprodána. Tentokrát se v kolekci objevily nejen boty, ale také oblečení a doplňky, a to pro muže i ženy.

Jedná se o první kompletní kolekci, jež vznikla od prosince 2014, kdy Rihanna začala spolupracovat s PUMOU. Přehlídka byla jednoznačně ovlivněna současnou japonskou pouliční kulturou, zkombinovaná s gotickými prvky a oversize střihy. Jak sama říká, kolekce reprezentuje nejen to, jak se sama ráda obléká, ale přála si také vytvořit kolekci plnou takových kousků, které si na sebe mohou vzít muži i ženy, tedy unisex. Extrémně dlouhé rukávy a nadměrně velké mikiny, dlouhé šněrování a bombery. Sportovní a funkční a navíc luxusní. Každý kousek z kolekce ztělesňuje smyslnost a zároveň drsný styl.

Nedílnou součástí kolekce jsou také boty. Samozřejmě nemusíte hádat dvakrát, abyste uhodli, které boty se staly mými favority a za mě rozhodně must have kouskem z této kolekce. Jsou jimi PUMA ESKIVA s prodlouženým šněrováním nad kolena.

riri3RIRI4509895900.359997282

1 Comment

  • Reply
    Sekmvn
    28 February 2016 at 16:26

    This Badgalriri Co. Is amazing. I love the oversize printed hoodie and the fake fur one.
    The boots are stunning should fit you perfectly.

  • Post a Comment

    error: Content is protected !!