Article

ARMODD WATCHES

Před časem jste u mě na Instagramu zaznamenali sportovní chytré hodinky Smartomat, na které jste se mě hodně ptali. Po nějaké době přišel Smartomat s další novinkou - Armodd Candywatch. Ty jsem si tentokrát vybrala ve zlaté barvě, ale nakonec se vám musím pochlubit i jejich stříbrnou verzí, která je stejně chic jako ta zlatá.

U těchto hodinek se mi líbí především to, že spojují techniku s módou, takže je nemusíte mít jen jako nutný doplněk, ale můžete je sladit i do cool outfitů. Tato kolekce je vůbec první vlastní kolekcí firmy Smartomat, která působí na českém, slovenském a polském trhu již čtvrtým rokem. Kromě krásného kulatého displeje mě na hodinkách Armodd Candywatch na první pohled upoutal kovový magnetický řemínek, kterým se chytré hodinky liší od mnoha dalších (samozřejmostí je případné dokoupení řemínku z eko kůže, a to v bílém a černém provedení). Dotykový barevný displej je chráněn sférickým sklem a můžete si vybrat z pěti roztomilých obrázků, které chcete mít na úvodním ciferníku. Mým favoritem je jelen, možná proto, že ve mně ve spojení s tmavým podkladem připomíná cosi z Harryho Pottera?:))

Každopádně když pomineme to, jak hodinky vypadají, jejich obsah za jejich vzhledem ani trochu nepokulhává. Co asi mnoho z nás ocení, je vyhledání telefonu, který často nemůžu najít, a to většinou, když zrovna nejvíc pospíchám. Samozřejmostí je oznámení volání, zobrazení SMS a také upozornění ze sociálních sítí. Dokáže také monitorovat spánek a budit vibracemi. Má celkem devět sportovních režimů, mezi kterými nechybí například běh, cyklistika, plavání či badminton a také měření ušlých kroků, což mě hrozně baví. Především tehdy, chci-li poměřit své síly se svými přáteli:)

Pro mě nejdůležitější funkcí se ale stala dálková spoušť fotoaparátu, která se aktivuje pouhým zatřesením ruky. Jelikož mnohdy mi nezbývá nic jiného, než se vyfotit sama, ať už na cestách nebo doma, je tato funkce opravdu k nezaplacení. A co na svých chytrých hodinkách nejvíce oceňujete vy? Funkce či design?

Jo a abych nezapomněla, pokud se pro nějaké ty hodinky Armodd rozhodnete, nezapomeňte na speciální promo kód OLI10, díky kterému budete mít tyhle krásky o něco levnější :))

2 Comments

  • Reply
    philippe lemaire
    17 November 2019 at 11:17

    magnifique tes photos. est ce que tu viendras à Paris pour la fashion week ? Ce serait cool que l’on fasse un shooting ensemble.

  • Reply
    Albertneusa
    31 December 2019 at 3:38

    I love Bitniex Exchange – Bitniex Institutional Services, Bitniex Custodian Wallet

  • Post a Comment

    error: Content is protected !!